Adviesbureau Vekemans


Metselwerk Adviesbureau Vekemans is een adviesbureau gespecialiseerd in het adviseren en innoveren op het gebied van het product metselwerk. De ruime ervaring op dit vakgebied en de aanwezige expertise binnen ons adviesbureau hebben geresulteerd in mooie projecten, bijzondere metselwerkconstructies en innovatieve producten.

 

Door de jaren heen zijn diverse producten ontwikkeld die afgeleid zijn van metselwerk of in een gemetselde gevel verwerkt worden. Wij verzorgen dus niet alleen de technische ondersteuning met betrekking tot de toepassing van bijvoorbeeld bakstenen en betonstenen, maar ook voor muurafdekkers, waterslagen, lateien, geveldragers, spouwmuurankers en overige metselwerkproducten.

 

Wij durven gerust te zeggen dat wij inmiddels ruime ervaring hebben in het adviseren op het gebeid van traditioneel metselwerk en daarnaast ook met prefab metselwerk, gevellijmwerk en het droog stapelen van bakstenen in de gevel.

 

Inmiddels hebben al veel architecten de weg naar ons bureau gevonden en wij hen ondersteund bij het uitwerken en realiseren van door hen bedachte gevelconstructies in metselwerk. Wij zoeken graag de grenzen van de mogelijkheden met metselwerk op, waarbij de uitvoeringsaspecten niet uit het oog worden verloren.

 

Zodoende vinden ook steeds meer aannemers ons bureau voor het begeleiden van de uitvoering van het metselproces op de bouwplaats. Dit levert meestal een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit op en resulteert in een behoorlijke reductie van de faalkosten.

 

Voor meer informatie, ga naar de website.